KOCAELİ / KANDIRA - Şehit Abdulsamet Özen Ortaokulu

Şehit Abdulsamet Özen Ortaokulu

AYDINLIK MAH. KÜLTÜR CAD. NO 32 KANDIRA / KOCAELİ
Vizyon
Sadece bilgiyi paylaşan değil, üreten, bilginin tek otorite olduğu, demokratik ilişkilerin tam anlamıyla uygulandığı bir okul olmak Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada   gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslar arası düzeyde saygın  bir eğitim kurumu olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamak,öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek mesleğinde en başarılı bireyler haline getirmek, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek misyonumuzdur.
Sabah:09:00 - 12:30 Öğle :13:20 - 15.50
İlçe Merkezinde
İl´e 40 km.uzaklıkta olup,İlçe merkezindedir.